Welkom bij eet- & praatcafé De Oase in Merelbeke

Eén doel: klanten in de watten leggen

Toen De Oase voor het eerst de deuren opende in Merelbeke, hadden zaakvoerders Rita en Stephane één doel. Hun klanten in de watten leggen. En hun aanpak werkte! De zaak evolueerde in geen tijd van eenvoudige snackbar tot het gezellige eet- en praatcafé van vandaag.

Heb je een persoonlijke voorkeur, wil je extra’s of ben je verzot op dat ene ingrediënt? Alles is mogelijk in eet-en praatcafé De Oase. Vaste klanten worden kind aan huis.

De Oase is een echte familiezaak zoals je ze nog zelden tegenkomt. Sinds enkele jaren kregen Rita en Stephane versterking van hun dochters. In eet-en praatcafé De Oase ga je niet zomaar een hap eten of iets drinken. Het lijkt alsof je er al jaren bent geweest.

Enkel eten op het terras, drinken in de lounge, of allebei? Bij eet-en praatcafé De Oase kan jong en oud terecht voor een lekker maaltijd. De losse, gezellige sfeer laat je meteen op je gemak voelen.

Bij De Oase wordt er ook rekening gehouden met rolstoelgebruikers. De speciaal aangepaste ingang en toiletten voor klanten met een handicap leverde hen zelfs de toegankelijkheidsprijs op van Merelbeke. Ook doven worden geholpen in gebarentaal. Zo kan iedereen ten volle genieten van een ontspannend moment.

Elk jaar organiseert De Oase verschillende themadagen. De sinterklaasfeesten, dansavonden en jaarmarkten zijn echte trekpleisters geworden in Merelbeke.

Langskomen? Reserveer je tafel of bekijk het menu

Neem een kijkje en proef de sfeer

[nggallery id=1]